?>
Kongress Arrangör

Välkommen till Umeå Congress!

Vårt kall är att genomföra Sveriges mest framgångsrika möten, där människor från hela världen kan träffas och där forskning, näringsliv och samhälle utvecklar individen och gruppen.

 

Kongress Arrangör

Umeå Congress är en professionell arrangör av kongresser. Vi är en opartisk totalleverantör för alla sorters konferenser, kongresser och möten för tusentals deltagare eller till den mindre ledningsgruppen.

Vårt mål är att fungera som ett planeringsstöd och som rådgivare åt er. Praktiska förarbeten och en upprättad tidsplan är något vi hjälper er med. Vi producerar och formger allt som kommer att röra er kongress. Med andra ord kommer vi att ta hand om alla moment, så låt oss anordna en lyckad tillställning tillsammans. Vi tror att det bästa arrangemanget består av en kombination av gemenskap och upplevelser, gärna med Norrländsk natur, kultur och mat.

Vi tänker steget längre för en så lyckad kongress som möjligt. Era önskemål är viktiga för oss, därför arbetar vi med dem som riktlinjer och arrangemanget kommer att skräddarsys efter dem.

Umeå Congress – En professionell kongress arrangör

Oavsett om det handlar om stora eller små arrangemang så kan vi med bred kompetens och mångårig erfarenhet hjälpa er att arrangera framgångsrika möten. Vi arbetar främst i Umeå som är vår bas, men arbetar även med kongresser runt om i landet.

Söker ni efter en rutinerad och engagerad kongress arrangör är ni varmt välkomna att kontakta oss på Umeå Congress, så berättar vi mer om vårt koncept och arbete. Ni når oss snabbast på telefon eller via mail.