?>
Konferenslokal, Umeå

Välkommen till Umeå Congress!

Vårt kall är att genomföra Sveriges mest framgångsrika möten, där människor från hela världen kan träffas och där forskning, näringsliv och samhälle utvecklar individen och gruppen.

 

Konferenslokal, Umeå

Oavsett vilken typ av konferenslokal ni än är ute efter har vi säkerligen en lokal som lämpar sig för ert ändamål. Tillsammans med oss har ni chansen att kunna boka en konferenslokal för såväl den lilla ledningsgruppen som för en stor kongress. Umeå Congress är en totalleverantör som tar det fulla ansvaret för hela ert arrangemang.

Våra kompetenta rådgivare hjälper er att hitta det ni söker och vi står för det totala utförandet av era krav. I samförstånd med er hjälps vi åt att finna rätt och boka en konferenslokal i Umeå som känns passande.

Konferenslokaler för stora som små sällskap i Umeå

Umeå Congress har konferenslokaler för alla syften och sammanhang, oavsett hur små eller stora sällskapen skulle vara. Som totalleverantör hjälper vi er också att planera och koordinera fullständiga program inklusive sociala aktiviteter som mottagningar, middagar, utflykter eller andra gemensamma aktiviteter.

För oss är era önskemål viktiga, därför prioriteras de högt. Med dem som riktlinjer arbetar vi med ett brinnande engagemang för att skapa en så bra upplevelse som möjligt för er.

Vi hjälper er att boka konferenslokal i Umeå. Kontakta oss gärna vid eventuella frågor. Varmt välkomna till oss på Umeå Congress!