?>
Konferens, Umeå

Välkommen till Umeå Congress!

Vårt kall är att genomföra Sveriges mest framgångsrika möten, där människor från hela världen kan träffas och där forskning, näringsliv och samhälle utvecklar individen och gruppen.

 

Konferens, Umeå

Söker ni en plats för er konferens i Umeå så kan vi hjälpa er. Umeå Congress har mångårig erfarenhet av konferenser för både små och stora företag.

Vi arbetar främst i Umeå som är vårt säte, men vi arbetar naturligtvis med konferenser för organisationer och företag i övriga delar av landet. Konferensens upplägg planerar vi utefter hur era önskemål och krav ser ut. Därför är det bra att ni innan kontakt med oss funderar på hur ert syfte och mål med mötet ser ut.

Skräddarsydd konferens i Umeå för Ert företag - Umeå Congress

Vår tanke är att vi ska fungera som ett planeringsstöd och personlig rådgivare för er. Vi hjälper er med allt det praktiska arbetet före, under och efter konferensen.

Hos Umeå Congress finner ni en engagerad personalstyrka bestående av ett gäng trygga norrlänningar som leder er i en trivsam process mot en givande och lönsam konferens. Vi erbjuder professionella tjänster i kombination med ett administrativt system och låter er koncentrera er på det vetenskapliga programmet. Vi lyfter gärna mötet med upplevelser i norrländsk anda, så som natur, kultur eller mat.

När ni ska boka er nästa konferens är ni varmt välkomna till oss på Umeå Congress. Vi skräddarsyr ett program som passar er.