?>
Konferens, Skellefteå

Välkommen till Umeå Congress!

Vårt kall är att genomföra Sveriges mest framgångsrika möten, där människor från hela världen kan träffas och där forskning, näringsliv och samhälle utvecklar individen och gruppen.

 

Konferens, Skellefteå

Om ni söker en plats för er konferens i Skellefteå kan vi på Umeå Congress hjälpa er. Vi har mångårig erfarenhet av konferenser för såväl små som stora företag.

Vi arbetar främst i Umeå där vi har våra rötter, men arbetar givetvis med konferenser för organisationer och företag över hela Norrland och övriga delar av landet.

Konferensens upplägg utformas efter hur era önskemål och krav ser ut. Därför är det bra att ni innan ni kontaktar oss funderar på vad ert syfte och mål med mötet är.

Skräddarsydd konferens i Skellefteå för Ert företag - Umeå Congress

Umeå Congress fungerar som ett planeringsstöd och rådgivare för er. Vi hjälper er med allt det praktiska arbetet innan, under och efter konferensen.

Hos oss finner ni engagerade och trygga norrlänningar som leder er i en trivsam process mot en givande och lönsam konferens. Vi erbjuder er professionella tjänster i kombination med ett administrativt system och låter er koncentrera er på det vetenskapliga programmet. Vi lyfter gärna mötet med upplevelser i norrländsk anda som natur, kultur eller mat.

Varmt välkomna till Umeå Congress när ni ska boka er nästa konferens. Vi skräddarsyr ett program för er. För vidare information kan ni kontakta oss via telefon mail för snabbast svar.