?>
Hyra Konferenslokal, Umeå

Välkommen till Umeå Congress!

Vårt kall är att genomföra Sveriges mest framgångsrika möten, där människor från hela världen kan träffas och där forskning, näringsliv och samhälle utvecklar individen och gruppen.

 

Hyra Konferenslokal, Umeå

Vilken storlek av konferenslokal ni än är ute efter har vi säkerligen en lokal som lämpar sig för ändamålet. Med oss har ni möjligheten att boka konferenslokaler för såväl den lilla ledningsgruppen som för den stora kongressen. Vi är en helhetsleverantör som kommer att ta fullt ansvar för hela arrangemanget i fråga.

Vår rutinerade personal ser till att ni får det som önskas och vi står för det totala utförandet av era önskemål. Tillsammans med er hjälps vi åt att finna rätt konferenslokal för er att hyra i Umeå.

Många möjligheter att hyra konferenslokaler med Umeå Congress

Vi har konferenslokaler för alla syften oavsett hur små eller stora sällskapen skulle vara. Som totalleverantör kan vi även hjälpa er att planera och koordinera fullständiga program som innefattar sociala aktiviteter så som mottagningar, middagar, utflykter eller andra gemensamma aktiviteter.

Era önskemål är viktiga för oss, därför prioriterar vi dem högt och arbetar med ett brinnande engagemang för att skapa den absolut bästa upplevelsen för er!

Varmt välkomna till oss på Umeå Congress, vi hjälper er att hitta den rätta konferenslokalen för er att hyra. Vid eventuella frågor, kontakta oss via telefon eller e-mail.