?>
Företagsevent, Umeå

Välkommen till Umeå Congress!

Vårt kall är att genomföra Sveriges mest framgångsrika möten, där människor från hela världen kan träffas och där forskning, näringsliv och samhälle utvecklar individen och gruppen.

 

Företagsevent, Umeå

Umeå Congress hjälper er att planera ett minnesvärd Företagsevent i Umeå eller i en stad nära dig. Vi tar hand om ert arrangemang, från planering och bokning av lokal till själva genomförandet. Umeå Congress hjälper er att planera och koordinera program som inkluderar sociala aktiviteter såsom mottagningar, middagar, utflykter eller andra gemensamma aktiviteter. Har ni tänkt er en weekend med övernattning för ert Företagsevent kan vi erbjuda förmånliga resepaket som underlättar för alla som deltar samt gynnar deltagarantalet.

Oberoende av om ni bara är ett fåtal eller ett större sällskap som kommer att delta så ser vi till att skräddarsy ett Företagsevent som passar er. Vi lyfter mötet eller ditt event med upplevelser. 

Umeå Congress hjälper till att planera och koordinera program inklusive sociala aktiviteter såsom:

  • Företagsaktiviteter
  • Mottagningar
  • Middagar
  • Utflykter

Umeå Congress - Roliga och utmanande idéer för ert Företagsevent i Umeå

Vi tror att nyckeln till glädje i gruppen är upplevelser och gemenskap. Kontakta oss gärna för hjälp vid nästa Företagsevent i Umeå. Med många år i branschen har vi hunnit arrangera ett flertal framgångsrika Kick Offer och andra företagsevenemang. Vi kan skapa roliga och provokativa aktiviteter som knyter samman gruppen.

Ring eller maila oss på Umeå Congress och boka nästa Kick Off tillsammans med oss. Gemensamt med er planerar vi ett roligt event för ert arbetslag. Våra idéer är många, så kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Välkomna!