?>
Eventföretag, Umeå

Välkommen till Umeå Congress!

Vårt kall är att genomföra Sveriges mest framgångsrika möten, där människor från hela världen kan träffas och där forskning, näringsliv och samhälle utvecklar individen och gruppen.

 

Eventföretag, Umeå

Umeå Congress är ett eventföretag med säte i Umeå som har en rad olika kundcase i bagaget. Som eventföretag hjälper vi er att planera och koordinera program som innefattar sociala aktiviteter, som exempelvis mottagningar, middagar, utflykter eller andra gemensamma aktiviteter. Vi vill lyfta ert arrangemang med upplevelser.

Vi brinner för att genomföra utvecklande och inspirerande möten, så väl för de mindre ledningsgrupperna som för de större kongresserna. Tanken är att vi som eventföretag ska fungera som ett planeringsstöd och rådgivare för er. Vi hjälper därför också till med att hitta en passande lokal till att producera och formge allt kring själva eventet.

Umeå Congress - Ett eventföretag med fokus på upplevelser och gemenskap

Umeå Congress är ett professionellt eventföretag med lång branschvana som har många strängar på lyran. Vi arbetar främst i Umeå där vi har våra rötter, men arbetar självklart med kongresser runt om i landet.

För oss är era önskemål viktiga, de prioriteras därför väldigt högt och vi arbetar alltid engagerat och är dedikerat för att skapa den bästa upplevelsen för er!

För ytterligare information om hur vi som eventföretag arbetar och kan hjälpa er är ni varmt välkomna att kontakta oss på Umeå Congress. Ring eller maila oss så svarar vi så snart som möjligt.