?>
Eventföretag, Norrland

Välkommen till Umeå Congress!

Vårt kall är att genomföra Sveriges mest framgångsrika möten, där människor från hela världen kan träffas och där forskning, näringsliv och samhälle utvecklar individen och gruppen.

 

Eventföretag, Norrland

Umeå Congress är ett Eventföretag i Norrland som skräddarsyr event i Norrland eller i en stad nära dig. Vi tar hand om ert arrangemang, från planering och bokning av lokal till själva genomförandet. Umeå Congress hjälper er att planera och koordinera program som inkluderar sociala aktiviteter såsom mottagningar, middagar, utflykter eller andra gemensamma aktiviteter. Har ni tänkt er en weekend med övernattning för ert event i Norrland kan vi erbjuda förmånliga resepaket som underlättar för alla som deltar samt gynnar deltagarantalet.

Oberoende av om ni bara är ett fåtal eller ett större sällskap som vill anlita ett Eventföretag i Norrland kommer vi att skräddarsy ett event som passar er. Vi lyfter mötet eller ditt event med upplevelser. 

Umeå Congress hjälper till att planera och koordinera program inklusive sociala aktiviteter såsom:

  • Företagsaktiviteter
  • Mottagningar
  • Middagar
  • Utflykter

Umeå Congress – Ett roligt och utmanande Eventföretag i Norrland

Vi tror att nyckeln till glädje i gruppen är upplevelser och gemenskap. Kontakta oss gärna för hjälp vid nästa event. Med många år i branschen har vi hunnit arrangera ett flertal framgångsrika Kick Offer och andra företagsevenemang. Vi kan skapa roliga och provokativa aktiviteter som knyter samman gruppen.

Ring eller maila oss på Umeå Congress och boka nästa Kick Off tillsammans med oss. Gemensamt med er planerar vi ett roligt event för ert arbetslag. Våra idéer är många, så kontakta oss gärna så berättar vi mer.