?>
Eventbyrå, Norrland

Välkommen till Umeå Congress!

Vårt kall är att genomföra Sveriges mest framgångsrika möten, där människor från hela världen kan träffas och där forskning, näringsliv och samhälle utvecklar individen och gruppen.

 

Eventbyrå, Norrland

Umeå Congress är ett professionell Eventbyrå i Norrland med lång erfarenhet och många strängar på lyran. Vi arbetar främst i Umeå där vi har våra rötter, men arbetar givetvis med kongresser och event i hela landet.

Vi är ett eventbolag som brinner för att genomföra utvecklande och inspirerande möten, så väl för den lilla ledningsgruppen som för den stora kongressen. Tanken är att vi som eventbyrå ska fungera som planeringsstöd och rådgivare åt er. Vi hjälper er från att hitta en passande lokal till att producera och formge allt kring ert event.

Umeå Congress - Ett eventbolag med upplevelser & gemenskap i fokus

Umeå Congress är ett Eventbyrå i Norrland med många kundcase i bagaget. Som helhetsleverantör hjälper vi till att planera och koordinera program som innefattar sociala aktiviteter så som mottagningar, middagar, utflykter eller andra gemensamma aktiviteter. Vi lyfter ert arrangemang med upplevelser.

Era önskemål är viktiga för oss, därför prioriterar vi dem högst och arbetar alltid engagerat och dedikerat till att skapa bästa möjliga upplevelsen för er!

Vill ni veta mer om hur vi som eventbolag kan hjälpa er är ni välkomna att kontakta oss på Umeå Congress. Vid eventuella frågor så når ni oss snabbast via telefon eller mail, så svarar vi er så snart vi kan.